CATERING Gustavsberg

Välkommen till oss på Dolce Catering i Gustavsberg. Vi är ett modernt cateringbolag som tillagar mat från det italienska köket, med klassiska recept och äkta råvaror. Hos oss hittar du det perfekta upplägget av italiensk catering för din fest, företagsevent, bröllop eller studentfirande!

Vår mångsidiga meny erbjuder er en underbar uppsättning av olika bufféer, plockmat, 3 rätters eller en meny du själv anpassar speciellt för er. Skäm bort ert sällskap med våran massiva Buffé Toscana, Lyxa till det med Buffé Veni Vidi Dolce eller håll det enkelt med en Buffé Classico som består av rätter vi alla känner igen och älskar. Titta igenom vår meny och hitta den som passar dig eller ditt företag bäst.

Vi gör naturligtvis även vinrekommendationer till hela måltiden eller till varje rätt och erbjuder en rad andra extratjänster för att er fest ska bli oförglömlig. Vi kan hyra ut serveringspersonal, Baristas, Bartenders till festen, eller t.om. ansluta till er företagskickoff med en hel foodtruck! Kontakta oss idag för mer information.

ITALIENSK CATERING

Det italienska köket behöver ingen närmre presentation. Italienska recept och maträtter har stått med tiden och är än idag ett av de mest populära och celebrerade köken i världen. Italienarna lagar mat med hjärta och själ som huvudingredienser i varje maträtt och med vår Italienska Catering anammar vi detta.

Italiensk mat är inte komplicerad, snarare är den otroligt enkel i sin grund. Ingredienserna måste vara de absolut bästa, med lätt kryddning endast för att framhäva de mest naturliga smakerna. Italiensk mat passar därför de allra flesta tillfällen och sammanträden.

Som ett av få äkta Cateringbolag i Gustavsberg med Italiensk catering försöker vi ta matkonsten och maträtter från hela det avlånga landet Italien till din tallrik. Från de Norra delarna varma rätter till södra delarnas lättare måltider.

Det Italienska köket må vara populärt, men det är också gravt underskattat. Många associerar Italiensk mat med bara de enklaste maträtterna som Pasta bolognese, Risotto eller Parmesanost. Även om tidigare nämnda maträtter är klassiska, enkla och helt underbara i alla dess former så vill vi naturligtvis sprida vidare det andra ur den underbara matkulturen från Italien. Med vår Italienska Catering har du inte bara möjligheten att äta välkända och prisbelönta rätter, du har givetvis också möjligheten att testa nya rätter och smakupplevelser.

Välkommen till oss på Dolce Catering Gustavsberg. Vi ser till att du får den bästa maten och den bästa upplevelsen oavsett till vilken tillställning du väljer att anlita oss. Vi kan leverera enkla menyer till hemmafesten och storslagna arrangemang till Företaget, Brölloppet, Studentfesten eller Nyårssupén.

All vår mat är av högsta kvalité, ett måste för oss som levererar mat från det italienska köket. Färska råvaror, tillagade med kärlek enligt de gamla recepten som stått tiderna igenom.
Kontakta oss idag med dina önskemål eller titta på någon av våra färdiga menyer som är anpassade för alla situationer.

Buon Appetito!

Se hela menyn här

 

Call Now Button