Italienska Matkassar


Italienska Matkassar

Matkassar med det bästa från det italienska köket

Är du trött på all tid du lägger på att planera och laga mat varje dag? Önskar du att det fanns en praktisk lösning som lät dig äta italienskt mat varje dag utan ansträngning, inte helt olikt hur catering fungerar?

Då föreslår vi att du testar en matkasse. År 2007 blev det svenska företaget Middagsfrid först i hela världen med att lansera matkassar och än idag blomstrar marknaden i Sverige. Du har med andra ord tillgång till ett välsorterat utbud matkassar för alla tänkbara familjekonstellationer, smakpreferenser och dieter.

Eftersom det italienska köket är ett av världens mest populära råder det heller ingen brist på matkassar med italiensk mat. Det enda problemet är att de stora valmöjligheterna kan göra det svårt att välja vilken matkasse som är bäst.

Föranledda av detta beslutade vi oss för att testa utbudet och hitta den bästa matkassen med italienska maträtter i Stockholmsområdet i samarbete med Matkassen.nu

Mat från hela världen levererad till dörren

I jakten på de bästa italienska matkassarna stod det snabbt klart att det inte finns så många matkassar med uteslutande italiensk mat. Däremot finns det en lång lista med matkassar innehållandes mat från hela världen och ett stort fokus på medelhavsmat.

Nedan har vi listat våra fem favoriter för dig som vill njuta av bra mat i vardagen, fast utan ansträngningen som i vanliga fall krävs. Matkassen får du levererad en gång i veckan med varierande tillagningsbehov.

  • Al Dente a Casa – en av få helt italienska matkassar i Sverige och den enda vi anser värdig att rekommendera i Stockholm. Företaget har flera olika matkassar, från en romantisk middagskasse för två till familjekassen med italienska maträtter som passar alla smaklökar.
  • Linas matkasse – landets mest väletablerade matkasseleverantör har gjort sig ett namn för att tillhandahålla spännande mat från hela världen. Idag har de dessutom ett receptarkiv där du själv kan välja ut de italienska rätter du vill inkludera i veckans matkasse.
  • HelloFresh – med ett koncept som liknar Linas där du som kund kan välja vilka maträtter du vill ha i varje matkasse, är HelloFresh ett utmärkt val för dig som söker efter en italiensk matkasse. Företaget har till och med en kategori dedikerad till italienska recept på sin hemsida.
  • Middagsfrid – den ursprungliga matkassen kan anpassas på väldigt många sätt. Varje vecka garanteras du en matkasse full av spännande recept och maträtter, dels svensk husmanskost, dels italiensk mat men även andra internationella smaker.
  • Simple Feast – denna aktör är lämplig för dig som är vegetarian eller vegan. Med två olika sorters matkassar samt färdiglagade rätter finns här garanterat en lösning som passar dig och din familj.

+ There are no comments

Add yours